Файли COOKIES на Інтернет сайті DR. OETKER

Цей Інтернет сайт розміщує файли cookies на ваші комп’ютерні пристрої для того, щоб ми покращили роботу сайту, та допомагають нам та нашим партнерам  розуміти, як ви використовуєте наш сайт. Подальше використання цього сайту (натискання, навігація, прокрутка) або видалення цього повідомлення про файли cookie вважається згодою на застосування та використання cookies. Для одержання додаткової інформації про файли  cookies та яким чином їх можна видалити, ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.

Baking Powder

Желатин

Желатин використовується для приготування кремів, холодців та заливного.

Не вимагає тривалого замочування.

1 пакетик 10 г розрахований для приготування 500 мл рідини.

Желатин Dr. Oetker гарантує відмінний результат!

 

 

Алергени у складі

Згідно закону до продуктів, які вимагають обов'язкового маркування відносяться:

які містять глютен зернові, тобто пшениця, жито, ячмінь, овес, пшениця спельта, пшениця сорту «камут» їх гібридні культури,
ракоподібні,
яйця,
риба,
горіхи,
соєві боби,
молоко та молочні продукти, що містять лактозу,
горіхи, тобто мигдаль, фундук, волоські горіхи, кешью, пекан, бразильські горіхи, фісташки, горіхи макадамії і горіхи Квінсленд,
селера,
гірчицю,
кунжут,
діоксид сірки, присутній в концентрації більше 10 мг / кг або 10 мг / л
люпин та
молюски та продукти з них.

Енергетична та харчова цінність Желатин

НА 100 Г ВМІСТУ УПАКОВКИ
Енергетична цінність (калорійність) 1540 кДж
362 ккал
білка 90 r
з яких насичені жирні кислоти 0.50 r
Жири 0.05 r
Сіль 0.03 r

Детальніша інформація про продукт

Маса нетто: 10g