Доктор Откер подорожує, щоб підтримати людей у прийнятті більшого вибору, щоб почуватися добре. Не тільки для себе, але й для світу навколо них. Ось чому сьогодні ми ставимо стійкість у центр усіх наших думок. На практиці? Серед інших зусиль це означає запровадження більш чіткого маркування інгредієнтів і харчової цінності в усіх наших продуктах, щоб бути більш прозорими та дозволити нашим споживачам робити кращий вибір. Це також означає наполегливу роботу, щоб мінімізувати наш вплив на навколишнє середовище, одночасно покращуючи засоби до існування людей і спільнот, з якими ми працюємо. Ми знаємо, що попереду ще довгий шлях, але разом ми рухаємось у правильному напрямку.
Є багато маленьких способів зробити наші продукти більш екологічними та кращими для вас.
Наприклад, запровадження нових продуктів на 100% рослинного походження, отримання більшої кількості інгредієнтів у більш екологічний спосіб і наполеглива робота, щоб зробити всю нашу упаковку придатною для вторинної переробки до 2025 року. Починаючи з 2022 року, усі наші власні фабрики стануть вуглецево-нейтральними, і ми прагнемо бути вуглецево-нейтральними для всіх прямі та непрямі викиди до 2050 року. Позитивні зміни, які разом сприяють вибору продуктів харчування, від яких ми всі можемо почуватися добре.
Ми продовжуємо зменшувати кількість цукру, солі, жиру та калорій у наших продуктах. Наприклад, до 2025 року в наших тортах буде на 10% менше цукру, а в десертах — на 15%, а в нашій піці буде максимум 1 г солі на 100 г.
Наші нові веганські та рослинні страви допомагають підтримувати сучасний спосіб життя та зменшують вплив на навколишнє середовище.
Наша лінійка пудингів з високим вмістом білка допомагає любителям десертів вести більш збалансований спосіб життя.
Все більше наших продуктів не містять ГМО, MSG, штучних добавок і штучних інгредієнтів.