Універсальний помічник на кухні і в домашньому господарстві.
Додаткові рекомендації щодо застосування для продуктів харчування:
Випічка:
Сода може бути використана в якості розпушувача для приготування печива, кексів, мафінів та інших видів випічки.
Фрукти:
Додайте ½ ч. л. Соди до 1 кг фруктів або ягід (наприклад, чорної смородини або аґрусу), і смак плодів стане м'яким і збалансованим, оскільки Сода здатна нейтралізувати надлишкову кислоту плодів.
Овочі:
Додайте 1 ч. л. Соди на 1 л кип'яченої води, це допоможе бобовим (або, наприклад, всім видам капусти) розкритися і швидше стати більш м'якими.
Кава і чай:
1 щіпка Соди у воду для кави або чаю сприяє пом'якшенню води і більш повного розкриття аромату кави або чаю.