Файли COOKIES на Інтернет сайті DR. OETKER

Цей Інтернет сайт розміщує файли cookies на ваші комп’ютерні пристрої для того, щоб ми покращили роботу сайту, та допомагають нам та нашим партнерам  розуміти, як ви використовуєте наш сайт. Подальше використання цього сайту (натискання, навігація, прокрутка) або видалення цього повідомлення про файли cookie вважається згодою на застосування та використання cookies. Для одержання додаткової інформації про файли  cookies та яким чином їх можна видалити, ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.

Baking Powder

Желатин листовий

Листи желатину порційні і особливо підходить для приготування, наприклад, вершкових тортів, кремів, желе та холодцю.

Листовий желатин замочити в холодній воді і легко віджати. Стиснутий желатин безпосередньо додавати для приготування гарячих блюд або окремо розчиняти при приготуванні холодних блюд.

 

 

Алергени у складі

Згідно закону до продуктів, які вимагають обов'язкового маркування відносяться:

які містять глютен зернові, тобто пшениця, жито, ячмінь, овес, пшениця спельта, пшениця сорту «камут» їх гібридні культури,
ракоподібні,
яйця,
риба,
горіхи,
соєві боби,
молоко та молочні продукти, що містять лактозу,
горіхи, тобто мигдаль, фундук, волоські горіхи, кешью, пекан, бразильські горіхи, фісташки, горіхи макадамії і горіхи Квінсленд,
селера,
гірчицю,
кунжут,
діоксид сірки, присутній в концентрації більше 10 мг / кг або 10 мг / л
люпин та
молюски та продукти з них.

Енергетична та харчова цінність Желатин листовий

НА 100 Г ВМІСТУ УПАКОВКИ
Енергетична цінність (калорійність) 1464 кДж
345 ккал
білка 85 r
Жири 0.50 r
з яких насичені жирні кислоти 0.30 r
Сіль 0.60 r

Детальніша інформація про продукт

Маса нетто: 10g