Файли COOKIES на Інтернет сайті DR. OETKER

Цей Інтернет сайт розміщує файли cookies на ваші комп’ютерні пристрої для того, щоб ми покращили роботу сайту, та допомагають нам та нашим партнерам  розуміти, як ви використовуєте наш сайт. Подальше використання цього сайту (натискання, навігація, прокрутка) або видалення цього повідомлення про файли cookie вважається згодою на застосування та використання cookies. Для одержання додаткової інформації про файли  cookies та яким чином їх можна видалити, ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.

Baking Powder

Сода харчова

Універсальний помічник на кухні і в домашньому господарстві.

Додаткові рекомендації щодо застосування для продуктів харчування:

 

Випічка:

Сода може бути використана в якості розпушувача для приготування печива, кексів, мафінів та інших видів випічки.

 

Фрукти:

Додайте ½ ч. л. Соди до 1 кг фруктів або ягід (наприклад, чорної смородини або аґрусу), і смак плодів стане м'яким і збалансованим, оскільки Сода здатна нейтралізувати надлишкову кислоту плодів.

 

Овочі:

Додайте 1 ч. л. Соди на 1 л кип'яченої води, це допоможе бобовим (або, наприклад, всім видам капусти) розкритися і швидше стати більш м'якими.

 

Кава і чай:

1 щіпка Соди у воду для кави або чаю сприяє пом'якшенню води і більш повного розкриття аромату кави або чаю.

 

 

Алергени у складі

Згідно закону до продуктів, які вимагають обов'язкового маркування відносяться:

які містять глютен зернові, тобто пшениця, жито, ячмінь, овес, пшениця спельта, пшениця сорту «камут» їх гібридні культури,
ракоподібні,
яйця,
риба,
горіхи,
соєві боби,
молоко та молочні продукти, що містять лактозу,
горіхи, тобто мигдаль, фундук, волоські горіхи, кешью, пекан, бразильські горіхи, фісташки, горіхи макадамії і горіхи Квінсленд,
селера,
гірчицю,
кунжут,
діоксид сірки, присутній в концентрації більше 10 мг / кг або 10 мг / л
люпин та
молюски та продукти з них.

Енергетична та харчова цінність Сода харчова

НА 100 Г ВМІСТУ УПАКОВКИ
Сіль 27 r

Детальніша інформація про продукт

Маса нетто: 50g