З Желфіксом 2:1 від Dr. Oetker Ви можете приготувати особливо фруктові та менш солодкі варення, джеми, конфітюри та желе. Для приготування Вам потрібно буде фруктів або соку приблизно в два рази більше, ніж цукру, необхідного для збереження ваших заготовок. Вам потрібно одну упаковку Желфікс 2:1, 1 кг підготовлених фруктів та 500 г цукру або 750 мл фруктового соку для желе та 400 г цукру. Для виготовлення желе, можна також використовувати будь-який придбаний в торговій мережі сік або нектар (крім виноградного).
Желфікс 2:1 від Dr. Oetker моє у складі желеутворюючу речовину - рослинний пектин, який виробляється з яблук і цитрусових.
З ним, Ваші консервовані креативності завжди вдаються!